Дослідження вмісту ліпофільних пігментів у листках м’яти перцевої - Корнієвська, Валентина Григорівна; Кініченко, Анна Олександрівна; Заломаєва, О. І. (My University, 2023)
Мета роботи – за допомогою спектрофотометричного методу провести визначення вмісту ліпофільних пігментів у сировині м’яти перцевої( Mentha piperita L.)
Keywords: фотосинтез; хлорофіл α, β; м’ята перцева; спектрофотометр