Гідрокінезотерапія як засіб фізичної реабілітації дітей раннього шкільного віку з хворобою Літля - Долженко, А. В. (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Мета дослідження: виявити зміни у фізичному розвитку дітей з ДЦП після регулярних занять у водному середовищі.
Keywords: тези доповідей