Споживчий досвід асистентів фармацевтів при проходженні заходів БПР - Малюгіна, Олена Олександрівна; Смойловська, Галина Павлівна; Бушуєва, Інна Володимирівна (My University, 2023)
На сучасному етапі впровадження системи безперервного розвитку фармацевтичних працівників, перед навчальними закладами постало питання задоволення потреб всіх категорій споживачів освітніх послуг. Орієнтація на користувача передбачає максимальне задоволення попиту у певних тематиках заходів, що дозволяє отримати конкурентні переваги на ринку послуг, забезпечити лояльність наявних та залучення нових слухачів. Споживча орієнтованість освітнього закладу складається з всебічного розуміння потреб здобувачів освіти та їх залучення до розробки актуальних заходів безперервного професійного розвитку (БПР), а також індивідуальні комунікації зі споживачами та управління споживчим досвідом. Це позволяє підвищити якість освітніх послуг, що сприяє розвитку як фармацевтичних працівників, так і суспільства в цілому. Вивчено споживчий досвід здобувачів післядипломної освіти – слухачів заходів безперервного професійного розвитку фахівців спеціальності «Асистент фармацевта», що проходили навчання у 2022-2023 навчальному році на базі ННІПО ЗДМФУ. Базуючись на отриманих результатах, сформовані перспективні напрямки покращення споживчого досвіду майбутніх слухачів заходів БПР ННІПО ЗДМФУ.
Keywords: асистент фармацевта; споживчий досвід; БПР