Гемодинамічні порушення в системі мати-плацента-плід та їх наслідки у вагітних з гіпертензивними розладами - Круть, Юрій Якович; Кириченко, Михайло Михайлович; Пучков, Володимир Анатолійович; Дейніченко, Олена Валеріївна (My University, 2023)
Мета роботи - провести оцінку гемодинамічних порушень в системі мати-плацента-плід та їх наслідків у вагітних з гіпертензивними розладами.
Keywords: тези доповідей