Оцінка результатів застосування лапароскопічних технологій в комплексі лікування хворих з ускладненими формами раку ободової кишки - Кубрак, Михайло Анатолійович; Завгородній, Сергій Миколайович; Данилюк, Михайло Богданович; Котенко, Софья Сергіївна (My University, 2025)
Основною метою нашого дослідження було провести порівняльний аналіз результатів застосування лапароскопічних технологій та традиційних відкритих операцій у комплексі лікування пацієнтів із ускладненими формами раку ободової кишки, визначити їх безпечність, ефективність та можливість розширення показів до використання малоінвазивних втручань у даної категорії хворих.