Вплив коморбідної патології на прогноз госпітального етапу інфаркту міокарда з елевацією сегмента ST на тлі неклапанних форм фібриляції передсердь - Бондаренко, Олексій Павлович; Бондаренко, О. О. (My University, 2021)
Мета – вивчити вплив коморбідної патології на прогноз госпітального етапу інфаркту міокарда з елевацією сегмента ST на тлі неклапанних форм фібриляції передсердь.
Keywords: внутрішня медицина; кардіологія; інфаркт міокарда