Структурні та теоретичні засади створення сучасних посібників з латинської мови для студентів медичного факультету - Куліченко, Алла Костянтинівна; Скрипник, Юлія Сергіївна; Хітрова, Ірина Олексіївна (My University, 2014)
Створення нами посібників з латинської мови та медичної термінології було викликано сучасними потребами інтеграції української освіти до світових тенденцій загалом та Болонського процесу зокрема. Загально визнаним є той факт, що сучасна європейська освіта більше орієнтована на можливість самостійного засвоєнні навчального матеріалу.