Диабетическая нефропатия: современные принципы профилактики и лечения - Каджарян, В. Г.; Бидзиля, П. П.; Соловьюк, А. О.; Каджарян, Віталій Георгійович; Бідзіля, Петро Петрович; Солов'юк, Олександр Олегович (Запорізький державний медичний університет, 2011)
Наведено сучасний погляд на головні фактори ризику розвитку та прогресування діабетичної нефропатії, висвітлено основні аспекти її профілактики та лікування. Представлен современный взгляд на основные факторы риска развития и прогрессирования диабетической нефропатии, освещены основные аспекты ее профилактики и лечения. In the article modern looks to basic risk factors of development and progress of diabetic nephropathy, the main aspects of prophylaxis and treatment of diabetic nephropathy are presented.
Keywords: діабетична нефропатія; сучасні принципи; профілактика; лікування; диабетическая нефропатия; современные принципы; профилактика; лечение; diabetic nephropathy; modern principles; prophylaxis; treatment