Модуль 1. Підготовка до гематологічних методів дослідження. Визначення показників рідкої крові - Павлов, Сергій Васильович; Горбачова, Світлана Василівна; Біленький, Сергій Андрійович; Євсєєва, Людмила Володимирівна; Левченко, Катерина Віталіївна; Сидоренко, Олена Олександрівна (Запорізький державний медичний університет, 2016)
Практикум (модуль 1) складений згідно навчальної програми МОЗ України для студентів медичних факультетів зі спеціальності «Лабораторна діагностика». В практикумі наданий матеріал згідно сучасних уявлень про клінічну лабораторну діагностику та методи досліджень. До кожного заняття викладені питання для підготовки та завдання для самостійної роботи.