Вибір допоміжних речовин з метою отримання таблеток "ІТ" методом вологої грануляції - Кучеренко, Людмила Іванівна; Хромильова, Ольга Володимирівна (НФаУ, 2013)
За допомогою математичного планування експерименту відібрані допоміжні речовини з метою отримання комбінованих таблеток ізоніазиду з тіотриазоліном методом вологої грануляції.
Keywords: тіотриазолін; ізоніазид; таблетки; туберкульоз; допоміжні речовини