Особливості вегетативних порушень у пацієнтів з ІХС у LONG-COVID періоді - Михайловська, Наталія Сергіївна; Мануйлов, Сергій Миколайович (My University, 2024)
Мета дослідження: дослідити особливості вегетативних порушень у хворих на ІХС у LONG-COVID періоді.