Дослідження ризиків співробітництва між учасниками фармацевтичного ринку в процесі вивчення організації та економіки фармації - Брагар, Н. О. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Методи дослідження. Аналіз літературних джерел, командна робота у вирішенні професійних кейсів, обробка результатів.
Keywords: тези доповідей