Результати дослідження фірмової структури ринку антигеморагічних засобів в Україні - Крісанова, Наталія Вікторівна; Литвинчук, Б. А. (My University, 2024)
Сучасна ситуація в країні (війна, велика кількість поранених на фронті і в тилу) створює умови для більш ретельного вивчення фармацевтичного ринку антигеморагічних засобів в Україні на даний час.
Keywords: тези доповідей