Дистанційне навчання для професійної підготовки співробітників МВС - Каблуков, Андрій Олександрович; Страхова, Оксана Петрівна (Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ, 2016)
В статті приводиться досвід використання EdX — безкоштовної інтернет платформи інтерактивних курсів, розробка Массачусетського технологічного інституту і Гарвардського університету
Keywords: дистанційна освіта; платформа; інформаційні технологій