Сидеропенічний синдром у стоматологічних хворих - Кокарь, Оксана Олександрівна; Максимов, Ян Вікторович; Дементьєва, О. В. (Vienna : MDPC Publishing, 2024)
Ціль роботи. Оцінка ефективності комплексного лікування стоматологічних хворих з сидеропенічним синдромом.