Важкий перебіг COVID-19 у дитини ожирінням: клінічний випадок - Лямцева, Олена Валентинівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета: Продемонструвати особливості перебігу мультисистемного запального синдрому (МЗС) внаслідок SARS-CoV-2-інфекції у дитини з ожирінням.
Keywords: тези доповідей