Підвищення ефективності підготовки іноземних студентів з дисципліни «Біологічна хімія» - Сінченко, Дар'я Миколаївна; Александрова, Катерина Вячеславівна; Макоїд, Ольга Борисівна (Тернопільський державний медичний університет імені І. Я. Горбачевського, 2019)
Проблема якості навчального процесу при викладанні біологічної хімії для іноземних студентів є надзвичайно актуальною. Біологічна хімія відноситься до дисциплін, включених в державний ліцензійний іспит «Крок 1», що вимагає високого рівня теоретичної та практичної підготовки студентів. Згідно з навчальним планом вивчення дисципліни «Біологічна хімія» здійснюється в ІІІ-IV семестрах, в той час як тестування «Крок 1» відбувається у VI семестрі, тобто через рік після її завершення. Тому важливе значення має подальше вдосконалення умінь використовувати теоретичні та практичні навички з біохімії при вивченні інших суміжних дисциплін, зокрема таких як фармакологія та патофізіологія.
Keywords: матеріали конференцій