Хвороби ендокринної системи та обміну речовин в практиці лікаря-стоматолога : [зб. тестових завдань] - Михайловська, Наталія Сергіївна; Грицай, Ганна Володимирівна (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Збірник тестових завдань для підсумкового контролю знань студентів до практичних занять та самостійної роботи студентів ІV курсу складений відповідно до програми навчальної дисципліни «Ендокринологія», спеціальності «Стоматологія». Видання має на меті сприяти кращому засвоєнню теоретичних знань студентами курсу медичного факультету під час підготовки до практичних занять та підсумкового модульного контролю.