Фармакоекономіка у питаннях та відповідях - Яковлева, Ольга Станіславівна (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Посібник призначений для виконання провізорами-інтернами самостійної роботи з дисципліни «Організація та економіка фармації». Дане видання містить інформаційні матеріали, в яких розглянуті питання практичного використання фармакоекономіки, а саме: основні фармакоекономічні категорії, методи фармакоекономічного аналізу: «вартість захворювання», «мінімізації вартості», «вартість-ефективність», «вартість-корисність», «вартість-вигода».