Аналіз визначення «Соціальна відповідальність» та його інтегроване розуміння у фармації - Ткаченко, Наталя Олександрівна; Ткаченко, Н. А.; Tkachenko, N. O. (Запорізький державний медичний університет, 2013)
Проаналізовано підходи щодо визначення поняття «соціальна відповідальність» в аспекті соціології, управління та економіки, права, філософії. Запропоновано інтегроване впровадження основних принципів соціальної відповідальності у фармацевтичну галузь. Проанализированы подходы относительно определения понятия «социальная ответственность» с различных точек зрения: социологии, управления и экономики, права, философии. Предложено интегрированное внедрение основных принципов социальной ответственности в фармацевтическую отрасль. The article analyzes the approaches to the defi nition of «social responsibility» from different aspects: sociology, management, economics, law, and philosophy. Integrated implementation of the basic principles of social responsibility to the pharmaceutical industry is offered.
Анализ определений понятия «социальная ответственность» и его интегрированная интерпретация в фармации
Analysis of defi nitions of «social responsibility» and its intergrated interpretation in pharmacy
Keywords: соціальна відповідальність; визначення; суспільство; социальная ответственность; определение; общество; social responsibility; determination; society