Аналіз асортименту лікарських засобів до складу яких входить деревію трава - Смойловська, Галина Павлівна; Малюгіна, Олена Олександрівна (Х. : НФаУ, 2024)
Метою цієї роботи був аналіз асортименту зареєстрованих на фармацевтичному ринку України лікарських засобів, що містять у своєму складі деревію траву, визначення доцільність розробки нових засобів на його основі.