Іноваційні методики в організації навчання студентів на кафедрі загальної практики – сімейної медицини та внутрішніх хвороб під час епідемії COVID-19: власний досвід - Михайловська, Наталія Сергіївна; Кулинич, Таміла Олегівна; Стецюк, Ірина Олегівна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Процес здобуття освіти надзвичайно змінився в умовах пандемії COVID-19, особливо для майбутніх фахівців медичної галузі, для яких важливим є не тільки опанування теоретичного матеріалу, але і практичних навичок та умінь. У Запорізькому державному медичному університеті є усі необхідні умови для навчання студентів під час епідемії COVID-19: відповідне матеріально-технічне оснащення, центр дистанційної освіти, тренінговий та симуляційний центр, лекційні аудиторії з сучасним оснащенням та веб-камерами. Практичні заняття та лекції згідно з наказом ректорату на усіх кафедрах університету, у тому числі на кафедрі загальної практики – сімейної медицини та внутрішніх хвороб, проводяться у форматі змішаного навчання з повною візуалізацією у синхронному онлайн режимі на основі сервісу MS Teams, що дозволяє додати практичну складову до навчального процесу. Для кращого засвоєння навчального матеріалу студентами на практичних заняттях
Keywords: змішане навчання; онлайн режим; іновації; метод портфоліо