Особливості фізичної терапії при синдромі зап’ястного каналу у жінок середнього віку - Бойко, С. О. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Мета. Розробити та оцінити ефективність програми фізичної терапії для жінок середнього віку з синдромом зап’ястного каналу, спрямованої на зменшення симптомів, покращення функціонального стану кисті та підвищення якості життя.
Keywords: тези доповідей