Клінічна фармація в пульмонології : навч.-метод. посіб. для практ. занять провізорів-слухачів передатестаційних курсів зі спец. «Загальна фармація» - Білай, Іван Михайлович; Михайлюк, Євгеній Олегович; Разнатовська, Олена Миколаївна; Резніченко, Юрій Григорович (Запорізький державний медичний університет, 2017)
Навчально-методичний посібник присвячено формуванню у провізорів-слухачів передатестаційних курсів підвищення кваліфікації зі спеціальності «Загальна фармація» принципів клінічної фармації, раціональному вибору лікарських засобів при захворюваннях органів дихальної системи.