Використання депрограматора Aqualizer у комплексній діагностиці та первинній стабілізації при патології СНЩС - Куропата, Ірина Вадимівна (My University, 2025)
Мета дослідження – оцінити ефективність застосування депрограматора Aqualizer як діагностичного і лікувального засобу при функціональних порушеннях скронево-нижньощелепного суглобу на основі клінічних показників та інструментальних методів дослідження.
Keywords: тези доповідей