Прогнозування розвитку прееклампсії у вагітних - Кириченко, Михайло Михайлович (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Мета: Виявити фактори ризику розвитку гіпертензивних розладів під час вагітності. Матеріали і методи: Ретроспективний аналіз 100 історій вагітності та пологів у жінок з гіпертензивними розладами на базі ОПЦ м. Запоріжжя за період 2016-2018 р.
Keywords: тези