Мастоцитоз, особливості перебігу та лікування - Веретельник, Олександр Володимирович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мастоцитоз – хронічне захворювання, що уражує шкіру, а також внутрішні органи, кістки. Характеризується акумуляцією і надмірною проліферацією мастоцитів (опасистих клітин, лаброцитів) і виділенням з них біологічно активних речовин.
Keywords: тези доповідей