Фармацевтична технологія : навч. посіб. для практ. занять фармацевтів / провізорів-інтернів спец. «Фармація». Ч. 2 - Смойловська, Галина Павлівна; Малюгіна, Олена Олександрівна; Хортецька, Тая Володимирівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Навчальний посібник «Фармацевтична технологія»: ІI частина до практичних занять фармацевтів / провізорів-інтернів спеціальності «Фармація» складений відповідно до плану та програми підготовки фармацевтів (провізорів)-інтернів спеціальності «Фармація» галузі знань 226.01 «Фармація» у Запорізькому державному медико-фармацевтичному університеті, робочого навчального плану та робочої програми «Фармацевтична технологія». Навчальний посібник містить інформацію стосовно особливостей організації виготовлення та технології стерильних та асептично виготовлених ліків, косметичних засобів різних форм випуску та гомеопатичних препаратів.
Keywords: інтерни; фармацевтична технологія