Відносини лікаря-пацієнта і застосування штучного інтелекту в медицині - Фроленко, А. М. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Основними принципами взаємодії між лікарем і пацієнтом є взаємна довіра, емпатія та лояльність. Важливість довіри до лікаря полягає в його знаннях про пацієнта, включаючи симптоми, надії та переконання. Лікар має бути етичним, конфіденційним, добрим комунікатором і підтримувати професіоналізм у взаємодії з пацієнтом.
Keywords: тези доповідей