Товарознавчий аналіз фармацевтичних та парфумерно-косметичних товарів. Пакування, маркування, зберігання. Модуль 2 - Самко, Анатолій Васильович; Суховой, Григорій Пилипович; Британова, Тетяна Сергіївна (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Збірник тестових завдань призначений для студентів 5 курсу за спеціальністю 7.110202-Технологія парфумерно-косметичних виробів денної форми навчання, і водночас може бути використаний як робочий журнал для занять у аудиторії для самопідготовки. Для кращого засвоєння матеріалу з кожної теми практичного заняття подано основні теоретичні питання для співбесіди, рекомендовану літературу, питання для самоконтролю і завдання до практичної роботи.