Значення рейтингової оцінки в контролі якості знань студентів на базових кафедрах вищих медичних закладів та шляхи її удосконалення - Щербаков, Максим Степанович; Волошин, Микола Анатолійович; Апт, Ольга Анатоліївна; Вовченко, Михайло Борисович; Лебединець, Микола Григорович; Чугін, Сергій Вячеславович; Voloshyn, M. A.; Apt, O. A.; Vovchenko, M. B.; Lebedinets, M. G.; Chugin, S. V. (Тернопільський державний медичний університет, 2016)
Запропоновано удосконалення рейтингової оцінки знань студентів на прикладі досвіду кафедри анатомії людини ЗДМУ. Пропонується враховувати середній бал за поточні заняття семестру та науково-дослідну роботу студентів на кафедрі. Вказані пропозиції можуть бути впроваджені на базових кафедрах медичних університетів. Це дозволяє уникнути помилок при формуванні рейтингу студентів. We offer the improvement of rating evaluation of students’ knowledge based on the experience of the Department of human anatomy of the Zaporozhye state medical University. It is proposed to consider the average score for the current semester of classes and research work of students at the Department. These proposals can be implemented at the basic departments of medical universities. This allows to avoid errors in the ranking of students.
Significance of rating estimation in knowledge quality control of students at the basic departments of higher medical educational institutions and ways of its iImprovement
Keywords: тези