Аналіз сучасних методів прогнозування перебігу атеросклеротичного ураження коронарних артерій у асимптомних пацієнтів високого кардіоваскулярного ризику - Єдинович, К. М. (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Мета дослідження. Встановлення актуальності вивчення взаємозв‘язку співвідношення моноцитів до ліпопротеїдів високої щільності (ЛПВЩ) та ступеню атеросклеротичного ураження коронарних артерій у асимптомних пацієнтів, які належать до категорії високого кардіоваскулярного ризику із супутніми метаболічними розладами Матеріали та методи. Аналіз літературних джерел щодо методів прогнозування перебігу атеросклеротичного ураження коронарних артерій у асимптомних пацієнтів високого кардіоваскулярного ризику.
Keywords: тези