Вибір сервісу аутентифікації студента як елемента системи персоналізованого навчання - Рижов, Олексій Анатолійович; Андросов, Олексій Іванович; Рыжов, А. А.; Андросов, А. И. (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Вступ. Виходячи з поточної практики впровадження онлайн курсів, з'явилася проблема, пов'язана з ідентифікацією наших студентів, які займаються на онлайн курсах. Специфіка функції аутентифікації полягає в тому, що студент представлений в звітних документах на основі свого логіна або електронної пошти. З огляду на те, що студенти самостійно можуть здійснювати реєстрацію на онлайн курси, стає питання про правильність (коректності) введення ними свого прізвища, імені, по батькові або адреси електронної пошти при реєстрації. Моніторинг статистики самостійної реєстрації студентів показує наявність великої кількості помилок та інформаційного сміття, що виникає при такого типу реєстрації. Мета. Вибір і впровадження сервісів аутентифікації студента для навчання на онлайн курсах і інших сервісах дистанційної освіти.
Keywords: персоналізоване навчання; дистанційна освіта; ідентифікація студентів; активний каталог; аутентифікація; траєкторія навчання; тези