Організація ранньої реабілітації постінсультних хворих - Ванюк, Дар'я Валеріївна; Бондаренко, С. (My University, 2024)
Мета нашого дослідження - проаналізувати ефективність ранньої реабілітації пацієнтів, які перенесли інсульт, за такими критеріями: ступінь відновлення рухових та неврологічних функцій, рівень соціально-побутової адаптації, психоемоційний стан.