Біофізика і фізичні методи аналізу - Сливко, Емануіл Ілліч; Мельнікова, Оксана Зенонівна; Іванченко, Олена Зенонівна; Біляк, Ніна Степанівна; Прокопченко, Олександр Євгенович (Запорізький державний медичний університет, 2018)
У посібнику викладений зміст дисципліни "Біофізика і фізичні методи аналізу" згідно робочій програмі, тематичному плану лекцій і практичних занять. Посібник містить короткий конспективний виклад навчального матеріалу і значну кількість ілюстрацій, що може сприяти якісному засвоєнню студентами учбового курсу і формуванню вмінь, передбачених освітньо-кваліфікаційною характеристикою підготовки фармацевта за фахом.