Інваріантна модель подання знань у системах дистанційного навчання на основі об’єктно орієнтованого підходу - Рижов, Олексій Анатолійович; Попов, Андрій Миколайович (Медична інформатика та інженерія, 2010)
Авторами розроблено інваріантну модель подання фармацевтичних і медичних знань у системах дистанційного навчання на основі інтеграції поняттєвої структури знань та технології об’єктно орієнтованого аналізу предметної галузі. Використання такої моделі дає змогу поставити завдання розробки алгоритмічної бази для аналізу структу- ри знань предметної галузі.
Keywords: модель знань; ООП