Вивчення клінічної патогістології майбутніми лікарями-лаборантами - Тертишний, Сергій Ігорович; Tertyshnyi, S. I. (My University, 2015)
У статті висвітлені питання викладання клінічної патогістології для лікарів-лаборантів у відповідності до затвердже- ної програми з навчальної дисципліни. Підкреслена роль клінічної патогістології в прижиттєвій діагностиці значної кількості патологічних процесів, що вкрай необхідно при підготовці фахівців з діагностичної медицини. The article highlights the teaching issues of the Clinical Histopathology for the laboratory diagnostic doctors in accordance with the approved program of the educational discipline. The role of Clinical Histopathology is accentuated in vital diagnostics of large amount of pathological processes that is essential in specialists training of diagnostic medicine.
Studying of clinical histopathology by future doctors of laboratory diagnostic