Дистанційне навчання на основі платформи Microsoft Teams - Соловйова, Ольга Володимирівна; Гайдук, Лідія Прокопівна (Харківський національний університет внутрішніх справ, 2022)
Використання Microsoft Teams дозволяє студентам вибудовувати свою стратегію вивчення дисциплін і сприяє оволодінню новими знаннями, навичками та вміннями. Впровадження навчально-методичного комплексу, у складі якого є дистанційні курси, розроблені на основі платформи Microsoft Teams, допомагає студентам швидко опановувати новий навчальний матеріал у зручній формі у будь-який комфортний час.
Соловйова О.В. - ORCID ID: https://orcid.org/0000-0001-7321-0525