Перспективна рослинна сировина з лікувальними властивостями для застосування в стоматології - Серебрій, Я. В.; Христян, Г. Є. (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Мета роботи. Продемонструвати необхідність зміни асортименту фармацевтичного ринку, з метою пошуку ЛП на основі РС з тривалою резистентістю, низькою токсичністю, гіпоалергічними та вираженими біологічними властивостями для лікування інфекційних та гнійно-запальних захворювань.
Keywords: тези доповідей