Визначення антиоксидантних властивостей нових похідних 1,2,4-триазолу - Хільковець, Анастасія Валеріївна; Білай, Іван Михайлович (Вінниця : ТОВ Твори, 2023)
Мета дослідження. Визначення антиоксидантних властивостей новосинтезованих S-похідних 5-(тіофен-3-ілметил)-4-R-1,2,4-триазол-3-тіолу.