Комп’ютерне прогнозування біологічної активності та взаємозв’язок між гострою токсичністю і діуретичною дією 3,8-; 3,7,8-заміщених 1Н-пурин-2,6(3Н,7Н)-діону - Прийменко, А. О.; Васильєв, Денис Андрійович; Казунін, Максим Станіславович; Самура, Б. А.; Прийменко, Борис Олександрович; Сирота, П. С. (My University, 2015)
Здійснено прогнозування можливих видів біологічної активності за допомогою комп’ютерної програми PASS (Prediction of Activity Spectra for Substances). Встановлено взаємозв’язок між параметрами гострої токсичності й показниками діуретичної дії деяких 3,8; 3,7,8-заміщених 1H-пурин-2,6(3H,7H)-діону.
Keywords: похідні пуриндіону-2,6; гостра токсичність; діуретична активність; зв’язок «токсичність-дія»