Збірник тестових завдань з урології до підсумкового модульного контролю для студентів 4 курсу медичних факультетів - Бачурін, Георгій Вікторович; Бачурін, Віктор Іванович; Довбиш, Михайло Афанасійович; Губарь, Андрій Олександрович (Запорізький державний медичний університет, 2015)
У збірнику запропоновані тестові завдання для підсумкового тестового контролю теоретичних знань після проходження циклу за фахом "Урологія".