Oсобливості симуляційного навчання (базової серцево-легеневої реанімації) на базі міжкафедрального тренінгового центру для студентів ЗДМУ - Бушман, Вікторія Сергіївна; Нечепоренко, Альона Геннадіївна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Мета: опанування практичними навичками та командної роботи студентами та інтернами при наданні екстреної домедичної та медичної допомоги. Матеріали та методи: симуляційне навчання − сучасна технологія набуття практичних навичок, умінь та знань, заснована на реалістичному моделюванні та імітації клінічної ситуації з використанням різноманітного сучасного навчального обладнання.
Keywords: тези