Застосування S-заміщених 3-R-6-тіооксо-6,7-дигідро-2H-[1,2,4]триазино[2,3-с]хіназолін-2-онів як активної основи лікарських засобів з кардіопротекторною, протиішемічною і антиоксидантною дією - Воскобойнік, Олексій Юрійович; Коваленко, Сергій Іванович; Бєленічев, Ігор Федорович; Берест, Галина Григорівна (Державна служба інтелектуальної власності України, 2016)
Корисна модель належить до хіміко-фармацевтичної галузі, зокрема до хімії біологічно активних сполук, та може мати прикладне значення в галузі медичної хімії, фармації, фармакології та медицини для розробки нових лікарських засобів і стосується використання S-заміщених 3-R-6-тіооксо-6,7-дигідро-2H-[1,2,4]триазино[2,3-с]хіназолін-2-онів як активних інгредієнтів лікарських засобів з кардіопротекторною, протиішемічною і антиоксидантною активністю.
Keywords: патент