Вплив засобів фізичної терапії на дітей із розладами спектру аутизму на етапі ранньої реабілітації - Гончаренко, А. С. (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Мета дослідження: дослідити вплив засобів фізичної терапії на дітей з розладами спектру аутизму.
Keywords: тези доповідей