Дослідження антигіпоксичної активності серед похідних 5-(2,4-, 3,4-диметоксифеніл)-3Н-1,2,4-тріазол-3-тіонів та аналіз отриманих результатів - Довбня, Д. В. (My University, 2024)
Мета. Провести дослідження антигіпоксичної активності серед похідних 5- (2,4-, 3,4-диметоксифеніл)-3H-1,2,4-тріазол-3- тіонів та проаналізувати отримані результати.
Keywords: тези доповідей