Фармацевтична технологія. Ч. ІІ. : навч. посіб. для семінарських занять провізорів передатестаційного циклу зі спец. «Загальна фармація» - Смойловська, Галина Павлівна; Малюгіна, Олена Олександрівна; Мазулін, Олександр Владиленович (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Навчальний посібник «Фармацевтична технологія: ІІ частина до семінарських занять провізорів зі спеціальності «Загальна фармація» складений відповідно до плану та програми підготовки провізорів на передатестаційних циклах зі спеціальності «Загальна фармація» галузі знань 226 «Фармація, промислова фармація» у Запорізькому державному медичному університеті, робочим навчальним планом та робочою програмою «Фармацевтична технологія». У посібнику надана інформація про фармацевтичні та медико- біологічні аспекти ліків різного типу, у тому числі їх класифікація, характеристика та вимоги згідно ДФУ та вимоги, які висуваються до виготовлення нестерильних лікарських засобів в умовах аптек.