Хромато-мас-спектроскопія настоянок валеріани - Корнієвський, Юрій Іванович; Фіда, З.; Корнієвська, Валентина Григорівна; Богуславська, Наталія Юріївна; Панченко, Світлана Валеріївна; Корниевский, Ю. И.; Фида, З.; Корниевская, В. Г.; Богуславская, Н. Ю.; Панченко, С. В.; Kornievsky, Yu. I.; Fida, Z.; et al. (My University, 2018)
У статті наведені результати дослідження хромато-мас-спектроскопії настоянок V. collina Wallr (63 компоненти), V. exaltata Mikan. (59 компонентів) та визначені біологічно активні сполуки. В статье приведены результаты исследований хромато-масс-спектроскопии настоек V. collina Wallr (63 компонента), V. exaltata Mikan. (59 компонентов) и определены биологически активные соединения. The paper presents the results of studies of chromatographymass- spectroscopy of V. collina Wallr infusions (63 components), V. exaltata Mikan. (59 components) and biologically active compounds weredetermined.
Хромато-масс-спектроскопия настоек валерианы
Chromato-mass-spectroscopy of valerians
Keywords: корені валеріани; хромато-мас-спектроскопія; V. collina Wallr; V. еxaltata Mikan; корни валерианы; хромато-масс-спектроскопия; valerianroots; chromatography-massspectroscopy