Розуміння соціальної відповідальності студентами у процесі навчання - Ткаченко, Наталя Олександрівна; Червоненко, Наталія Михайлівна (Львів: Растр-7, 2014)
Нинішня економічна криза – це демонстрація, перш за все, кризи моральної, зміни ціннісних критеріїв особистості. Порушення морального закону призводить до тяжких наслідків, бо цей закон так само об'єктивний, як і будь- який фізичний закон, хоча не завжди його наслідки настільки ж наочні і миттєві. У XXI ст. ціннісну сутність людського життя у всіх його функціональних проявах набирає надзвичайного значення. Тому одним із напрямків антропологічної функції виховання є взаємозв'язок індивідуальної і соціальної людини.