Клінічні особливості перебігу гострих кишкових інфекцій при недостатності цинку у дітей раннього вік - Печугіна, В. В.; Усачова, Олена Віталіївна (My University, 2024)
Мета: проаналізувати клінічні особливості перебігу гострих кишкових інфекції при недостатності цинку у дітей раннього віку.
Keywords: тези доповідей